Kitörő ötlet

2013. szeptember 23. 13:17 - reklamfogo

wonderbra-broken.jpgEgyes dizájnerek annyira ötletdúsak, hogy nem is elég nekik a sima 2D adta lehetőség, találmányukat nem tudják beszorítani a hagyományos plakát korlátai közé. Mint például a Wonderbra gurui, akik úgy gondolták, nem eléggé hangsúlyozza ki a mondanivalót egy csinos nő melltartóban, hanem ennél valamivel többet kell letenni az asztalra, vagyis ennél többet kell mutatni.

Valahogy így születhetett meg eme nagyszerű ötlet, hogy akkor emeljük ki a lényeget. Mivel a plakátot borító üvegfelületet nyilván nem lehetett összetörni, ügyes grafikai trükkel keltik a kitört üveg látványát. Ami kétségkívül figyelemfelkeltőre sikerült.

Ugyanakkor van valami halvány kétségem affelől, hogy mennyire profithatékony is ez a hirdetés, tényleg emelkedik-e az eladási statisztika vagy csak egy jópofa reklámként könyveli el a publikum. Másképp fogalmazva, nem tudom, ez a hirdetés vajon a nők vagy a férfiak figyelmét kelti fel jobban? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr295529709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása