Totál kár

2014. február 07. 21:56 - reklamfogo

mapfre_insurance.jpgBár a gépjárműbiztosítások újrakötésének ideje elmúlt, hadd mutassak egy ilyen biztosítási reklámot, amelynek különlegessége, hogy halad a korral. A Mapfre biztosító minden mechanikus és abroncs probléma esetén teljes körű biztosítást nyújt, még akkor is, ha egy Transformer lép a drága járművünkre.

Bomba az ötlet, igényes grafikai a kivitelezés és kétségkívül figyelemfelkeltő a reklám. Mondjuk hiányolom az embereket az utcáról, ha már életszerűre akarjuk venni a figurát és az is furcsa, hogy sofőr nélkül hogyan kerül a kocsi az út közepére, mert nyilván nem ott parkolt.

De azt hiszem a hirdetésnek nem is a realizmus a célja, hiszen akkor a Transformer sem kerülhetne oda, hanem a figyelemfelkeltés és a szolgáltatás mindenre kiterjedő voltának hangsúlyozása. És ezt el is éri.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr595804282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása