Nagyméretű bukta

2015. július 27. 14:49 - reklamfogo

durexxl.jpgNyár van, ilyenkor legjobb a vízparton, méginkább egy tengerparton, ezért is választottam ezt a mostani hirdetést. Hullámok, puha homok és... valami más is. Mondjuk nem tudom, ki mit gondolna, ha ez a látvány tárulna a szeme elé egy reggelen, de sok minden villanna keresztül, az biztos.

De mi is ez? Nem fokozom tovább az izgalmakat, ez bizony egy Durex óvszerreklám, mégpedig az XL méreté. Elképzelni sem tudom (na jó, tudom, de inkább nem teszem), hogyan nézhet ki az a férfi, akinek ilyen nyomot hagy a vesszeje, de hogy gusztustalan látvány lehet, az tuti. Megértem a Durex ötletét és próbálkozását, de azt nem, hogy miért döntöttek eme kompozíció mellett.

Bizonyára huszonéves kan-marketingesek voltak csak jelen, akik jót röhögtek ezen, és azt mondták, hadd menjen nyomtatásba! Valószínűleg az IQ-juk rövidebb volt, mint a vesszejük, azt hitték, tényleg jó poén. (Elnézést az előítéletes sztereotípiáért.)

Nos, nem az. Mondhatni, visszafelé sült el. Bár szívesen meghallgatnám a hölgyek véleményét is, lehet, hogy eltér az enyémtől, és én kérek elnézést, hogy lehúztam egy ilyen pompás hirdetést. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr877658398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása