Atyai szemmel

2015. július 31. 00:29 - reklamfogo

bung.JPGEgy olyan országban vagyok, ahol még a cigarettareklámokat sem tiltják, és éppen valamilyen választásokra készülnek. Akárcsak nálunk, itt is teleplakátolják az utcákat a jelöltek képével, és ez így van rendjén. Ezt a mostani plakátot, vagy inkább kifeszített posztert, csak azért mutatom meg, hogy ilyen is van.

Magyarországon is láthatunk meghökkentő képi kompozíciókat, de ugyan kinek jutna eszébe sötét napszemüvegben pózolni egy választási plakáton? Így egy kicsit kis vezér fíling jár át, amire rátesz a szöveg is, lévén a "Bapak Bangsa" azt jelenti, az "Ország Atyja".

A választási ígéret ugyanakkor elég ütősre sikeredett, mert nagyjából így hangzik: Adjatok 1000 öregembert, és kimozdítom a Semeru-hegyet az alapjából. Adjatok 10 fiatalt, és megrengetem a világot. (A Semeru egy hatalmas vulkán, csak úgy megjegyzésként.) 

Ez azért valamivel izmosabb, mint a Folytatjuk, meg a jobban teljesít...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr567666138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása