Álmos McDonald's

2015. október 09. 17:28 - reklamfogo

mcd_early.jpgÍgy a hét végéhez közeledve már gondolom másoknak is elég nehezen megy a reggeli felkelés (legalábbis ha az az ébresztő 6 óra körül van), ezért bátorkodtam azt a McDonald's reklámot étlapra venni. Bár első pillantásra talán nem látható, a hirdetés a népszerű gyorsétterem reggelijét van hivatva még tovább népszerűsíteni.

Az álmos ábrázatú főhős éppen a mobiltelefonját vajazza le, és nem abban az értelemben, ahogy a pesti szleng érti, hanem szó szerint, mivel nagy éberségében kenyérnek véli. Mondjuk egy két mai okosnak pont kétszersült mérete van, úgyhogy ez nem is olyan eltúlzott ötlet. Mondjuk az már felettébb gyanús, hogy más egyéb sincs az asztalon, ez így elég sovány reggeli benyomását kelti. Legalább valami dzsem...

A szöveg, "We wake up early for the late ones", azaz "Mi korán kelünk a későkért" nem csak első olvasásra értelmezhetetlen 280-as IQ alatt, hanem tizedjére is. Hacsak nem arról van szó, hogy a McDonald's ezzel a kampánnyal a bulizó fiatalokat célozta meg, akik egy átpörgött éjszaka után, 10 órakor felkelve reggelire vágynak (te jó ég, csak nem 290-es IQ-m van?!). Azt nem tudom, van-e kedvük ilyenkor levánszorogni egy Mekibe vagy sem, de mindenesetre olcsóbb (és finomabb) megoldás, mint egy mobiletelefon előlap csere a szervizben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr787953058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása