Mekkora ötlet(?)

2015. november 04. 22:13 - reklamfogo

tampax.jpgA sok-sok modern reklám mellett ne feledkezzünk meg minden hirdetések alaptípusáról, a tamponreklámról. Talán egyszer majd kiderítik a tudósok, hogy több ezer év relatív nyugalom után épp a tampon volt az, ami nélkül az emberek fele képtelen volt élni - ergó nyomatni kellett a reklámokat, máskülönben a kutya sem vette volna meg. (Dehogynem.)

A Tampax hirdetése nem árulkodik túlzott kreativitásról, ráadásul olybá tűnik, mintha a bolhából csinálna elefántot azáltal, hogy felnagyítja a helyzetet. Persze érthető az igyekezet, a cél nyilván a tampon elképesztő nedvesség-blokkoló hatása, csak egy ici-picit túlméretezett léptékben adták elő.

A marketinges fiúk és lányok nyilván annyira elégedettek voltak az eredménnyel, hogy már egy jópofa szlogenre sem vették a fáradságot, úgy vélték, a kép elviszi a hátán a terméket. Én ebben nem vagyok biztos, persze a reklám nem is nekem szól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr618051316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása