Karatekölyök

2016. február 17. 13:00 - reklamfogo

kidkarate.jpgUgyan nem tudom, mikor van a humor nemzetközi napja, itt és most egy apró ünnepséget rendezek a legviccesebb hirdetés örömére, amely nem más, mint egy karate iskola reklámja. A Ninseikan Karate Iskola, amely egyébként gyermekek részére tart edzéseket, ezzel a hirdetéssel gondolta népszerűsíteni magát. Azt nem tudom, mennyien jelentkeztek eme reklám hatására, de hogy jól eltalálták a koncepciót, az biztos.

Nyúlhattak volna a félelmeinkhez, és ábrázolhattak volna egy támadás jelenetet a sötét utcán, vagy apellálhattak volna a szülők büszkeségére, de inkább egyvicces jelenetet alkottak meg. Persze nyilvánvaló, hogy beállított az egész, ám ez keveset von le az ötletből, ráadásul hihetőnek látszik. És a lényeg mindig ez: a látszat. Tudjuk, hogy csal, mégis szeretjük.

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr838398402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása