Kinézted magadnak?

2020. április 06. 05:31 - reklamfogo

kukucs.jpgOtthon ülünk, házhoz rendeljük mindazt amire szükségünk van (és persze azt is, amire nincs) és várjuk a végét. A várakozás közben sok időnk van gondolkodni és emlékezni, egy kicsit nosztalgiázni. Emlékszik még valaki az Otto csomagküldő áruházra? Olyan volt, mint a Quelle, ha esetleg az ismerősebben cseng.

Ha a fogyasztó nem megy az utcára és nem vesz újságot, hogy megbombázzuk reklámokkal, akkor menjünk el mi őhozzá. Ennek jegyében készülhetett ez a 80-as évekbeli gerilla reklám, amely szó szerint a házhoz jött, épp csak be nem csengetett - bár talán a reklám elhelyezője bekopogott, hogy rávegye a lakót, kukkantson ki és ámuljon.

A szemrevaló (szó szerint és átvitt értelemben is) hirdetés mindössze arról tájékoztat, hogy megérkezett az új katalógus, na, ezért le kell ballagnunk legalább a postaládánkig. Akiknek a lépcsőháza nem így nézett ki, azok rögtön átláttak a szitán, de ettől függetlenül az ötlet ötletes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr515591744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása