Skót szoknya

2011. március 09. 11:35 - reklamfogo

dean-s-whisky-ad_0.jpgMost volt nőnap, lepjük meg a hölgyeket egy kedves képpel és hirdetéssel. A bemutatott képen a régi titokról rántjuk le a leplet - nevezetesen mi van a skót szoknyája alatt?

Maga a hirdetés természetesen mi mást is reklámozhatna (lévén skót), mint a skót whisky-t, méghozzá a képen kívül a "Suprisingly mild." (Meglepően enyhe) szlogennel.

A kép természetesen vicces, talán még kacér is, de relatíve hosszú idő elteltével sem tudtam felfedezni a kapcsolatot a vizuális megjelenés és a termék között. Dícséretes, hogy az alkotók szakítottak a sztereotíp ábrázolásokkal (pl. férfiak a pub-ban), de akkor is elég merész asszociációs képességet igényel, hogy a whisky-től eljussunk ehez a Marilyn Monroe-t imitáló férfihoz.

Érdekes próbálkozás, de semmi különös. Meglepően enyhére sikeredett...

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Ital Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr524783189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása