Kivillantás

2011. május 27. 10:27 - reklamfogo

duracellad.jpgMostanában elég sok "problémás" hirdetés volt a menüben, javítsuk hát az étrendet valami finommal. Íme a Duracell remekbe szabott reklámja, amelyhez gyakorlatilag nem kell körítés, egyszerű és azonnal érthető. A fogásért külön köszönet illeti meg Bernadettet, aki elküldte nekem a képet.

Érdekes megjegyezni, hogy mennyire ritka ez a fajta hirdetési mód, amikor nem egy nyomtatott plakáttal kívánják felhívni a figyelmet, hanem vagy magát a terméket vagy a képét, a környezetbe elhelyezve mutatnak rá annak felhasználására. Bár nyilvánvaló hogy ez nem tehető meg bármilyen produktummal, azért szívesen látnék több ilyen kreatív próbálkozást az utcákon.

Az is igaz, hogy akadhatnak olyanok, akik egy ilyen helyzetben megtorpannának és veszélyt szimatolnának, jelentősen megnövelve ezzel a balsetveszélyt vagy magukra haragítván környezetüket.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr24783209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása