Katonadolog

2015. április 16. 16:09 - reklamfogo

soldierjpg.jpgMegszokhattuk, hogy a gyógyszerreklámok komolykodóak és mindenféle érthetetlen latin névvel dobálóznak, ezért is üdítő ez a most bemutatott hirdetés. Persze gyerekeknek való gyógyszert reklámoz, de azt ne felejtsük el, hogy a szülőknek szól.

A képen látható műanyag katona fenekén éktelenkedő rózsaszín rágógumi nem egy grafikai telitalálat a hasmenés kezelésének hathatós bemutatására, de legalább nem valami sztereotíp ábrázolás. Ugyan nem vagyok biztos benne, hogy a legmegfelelőbb asszociációkat hozza elő egy felnőttből a használt rágógumi és a hátsófertály ilyentén történő kombinációja, de hogy a figyelmet megragadja, az tuti (ha más miatt nem, hát mert a rágó ragadós). Persze a rózsaszínnel is van egy kicsi baj, katonákkal mégiscsak egy kisfiú játszik... persze ne ragadjunk le az apróságokon.

"Easy treatment for diarrhea" mondja a felirat, azaz "Egyszerű kezelés a hasmenésre". Ezzel egy orvos bizonyára vitatkozna, de szerintem jobban jártunk ezzel a képpel, mint egy gyomorbelső ábrázolásával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr157373588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása