Parkol...óh!

2015. június 25. 06:15 - reklamfogo

4545.pngBizonyára nektek is nagyon hiányzott már egy gerilla reklám ebben a nagy melegben, úgyhogy orvosolom a gondot és mutatok egy igazán frappánsat. Az Allstate biztosítótársaság reklámjáról van szó, amelyhez, lévén autóbiztosításokkal is foglalkoznak, stílszerűen egy parkolóházat választottak helyszínül. Azt nem tudom, hogy valódi autó kukucskál ki ebben a merész szögben az épületből vagy csak egy könnyű makett, de a reklám meglehetősen figyelemfelkeltő. Már ha távcsővel járjuk az utcát... mert egyébként nem hiszem, hogy feltűnik a több tíz emelet magasságban billegő kocsi.

Valljuk be, az ötlet zseniális, de a kivitelezés kevésbé. Vajon ki fogja észrevenni a reklámot? Hacsak ezzel a parkolóházzal szemben nincs egy másik. Szóval meglehetősen kevés embert érhet el. Pedig a szlogen sem rossz: "Are you in Good Hands?" azaz "Jó kezekben vagy?". Amely kissé hajaz arra is, hogy "Are you in God hands?", vagyis "Isten kezében vagy?"... persze ez angolban sokkal jobban adja ki magát.

Mint látható, a gerilla reklám nem automatikusan jó, azért ott is figyelni kell a részletekre... vagy az egyensúlyra, hogy stílszerű legyek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr677568532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása