Katonásdi

2016. május 15. 12:00 - reklamfogo

Korábban a Sony megégette magát egy videójáték reklámfilmmel, ám ez nem lehet akadálya annak, hogy mások ne próbálkoznának hasonló alkotásokkal. Mint például az Activision, az itt látható, akciófilm ajánlónak is beillő, reklámja.

Tulajdonképpen nincs benne semmi olyan, amit ne láthatnánk bármelyik csatornán, bármikor, van benne mégis valami ijesztő... amiért egyébként a Sony-t is támadták. Ez pedig éppen a hétköznapi szereplők felvonultatása. Lehet, hogy a velem szemben ülő banki ügyintéző vagy a taxisofőr egy fegyveres gyilkos? No persze nem a valóságban, csak a virtuális térben. De azért elgondolkodtató, pláne a mai terrorveszélyes világban, hogy a szlogen "There's a soldier in all of us", azaz "Mindannyiunkban ott van a katona", mennyire tölt el bennünket megnyugtató érzésekkel. 

Amúgy maga a reklám pörgős, látványos és aki szereti az ilyen játékokat, annak kellőképpen étvágygerjesztő is. Külön kiemelném azt a pár másodpercet, amíg belsőnézetes lesz a film, aki tol FPS-t, tudja miről van szó, a többieknek pedig talán mindegy. Még poénra is jutott lehetőség, amikor a fedezékbe húzódó játékos felveszi a mobiltelefonját, és nyugodt hangol beleszól: "recepció" - jelezvén ezzel, hogy legközelebb, ha szállodába megyünk, legyünk észnél...

Szólj hozzá!
Címkék: Film Média

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr738718032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása