Csak egy legyen

2020. március 23. 05:30 - reklamfogo

3to1.jpgSzomorú aktualitása van ennek a most bemutatott reklámnak, amely alighanem az első gerillareklámok egyike lehetett annak idején. A szendvicsember egyik variációja, ám emberünk nem egy cég hirdetését cipeli, hanem saját magát szeretné áruba bocsátani... de a szó nemes értelmében, ugyanis állást keres magának.

A szöveg mentes minden allűrtől, mégis összecsúcsosodik benne minden: a képzettség, a családi háttér, a tapasztalat és a tömörség - motivációs bemutatkozásnak éppen elegendő. "Három szakmát ismerek, három nyelven beszélek, három évet harcoltam a háborúban, három gyermekem van és három hónapja nem dolgozom, de csak egy munkahelyet akarok."

A jelenlegi helyzettel való párhuzam természetesen nem véletlen, de úgy érzem, nem kell semmi egyebet sem hozzáfűzni vagy belemagyarázni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8615541456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása