Borzalmasan ötletes

2011. április 04. 13:34 - reklamfogo

rockwool.jpgJó. Határozottan jó. Mármint az itt bemutatott hirdetés. Amikor először megláttam, mindjárt kíváncsivá tett, mit is jelent ez a kéz a fehérségben. Aztán beazonosítottam, mint valami horrorfilm zuhanyfülkés jelenetét és még inkább érdekelni kezdett, ez mi ez?

Az "Engedjétek ki szegény párát!" felirat már jelezte, hogy itt nem valami véresen komoly filmreklámról lesz szó, de iszonyatosan ütős szöveg volt a képhez. Az ember szinte követeli, hogy most már mondja meg valaki mi is történik itt, mert vér fog folyni.

Persze aztán oldódik a katarzis, mert páraáteresztő szigetelőanyagról van szó, de ez semmit sem vesz le a reklámélményből. Mit mondjak? Ha páraáteresztő kőzetgyapotra lenne szükségem, tuti ezt venném meg és nem csak az energiamegtakarítás hihetetlen mértéke miatt. Gratula a marketingeseknek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr744783197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása