Üzenet a Marstól

2012. április 30. 09:34 - reklamfogo

mars_old.jpgKövetkezzen egy a régi időkbe visszatekintő reklám. Ki gondolta volna, hogy egykor így hirdették a Mars csokoládét?

Első pillantásra is feltűnik a színek zavarodott pompája, az egyenkanálba helyezett összetevők és a valami elképesztően ízléstelen csomagolás. Nagy előnye(?) viszont, hogy szerepel rajta az ára, amely csak 10 cent, de nem tudom, hogy ez az akkori értékén sok vagy kevés volt.

"Bármibe lefogadjuk, hogy ez be fog jönni", mondja a szlogen valahol a kanalak alatt, kisbetűvel, és hozzáteszik, hogy ezt nem akárki, hanem a Marsnál dolgozó fiúk mondják. Alatta, még apróbb betűvel, leírják, hogy ebbe a csokiba aztán minden tudásukat beleadták, ráadásul hófehér cukrot és A osztályú tejet használtak fel.

Megelehet, hogy a csokoládé jól sikerült, de a reklámja kevésbbé. 2012-ből nézve azonban nagyon retrohangulata van és ez a fenti kritizálás és irónia ellenére is ellenállhatatlan fogássá teszi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr994783243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása