Beköltöző

2012. szeptember 18. 14:58 - reklamfogo

urban-rush-movers.jpgÚj felületre költöztem, stílszerűen kezdjük egy költözős reklámmal, amely tevékenység számtalan vicces hirdetés alapanyagául szolgált, szolgál és szolgálni is fog. Ez a mostani is ilyen, bár be kell vallanom férfiasan, némileg összezavar.

Az világos (mint a képen a fal), hogy a hűtőszekrény hiányzik a lakásból és hogy ez egy költöztetést népszerűsíteni hivatott reklám. Nomármost, két lehetőség adja magát: 1-a hűtőszekrényt már elvitték; 2-a hűtőszekrényt még nem hozták ide. Az 1-es eset érthető, hiszen a gyors költöztetést volna hivatva bemutatni, hiszen megszokásunk még ott tudja a konyha eme fontos elemét, pedig már elköltöztették a fiúk. A 2-es eset ugyanakkor blamázs, mert már minden át lett költöztetve, csak a hűtő nem. Ugyanakkor ha a hűtőt már elvitték, akkor a pasas miért nem ott lakik már?

Hagyjuk is, és nézzük a reklámötletet, ami azért jól sikerült és ötletes. Akárhogyis okoskodunk, a költözés pikk-pakk lerendezése átjön a vizuális megjelenésen és pont ez a lényeg. Hűtő ide, hűtő oda. Vagy inkább mégiscsak ide...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr774785977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása