Sushi káosz a köbön

2012. december 09. 22:00 - reklamfogo

ricefish-cow-girl.jpgEzt a fogást látva hirtelen nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek? De tényleg... ez most mi szeretne lenni? Maga a hirdetés egy japán éttermet volna hivatva reklámozni, legalábbis erre utal a logó és a "Rice&Fish American Sushis" felirat. (Arra gondolni sem merek, hogy evőpálcika-reklám vagy esetleg valamilyen egészen más jellegű szolgáltatás hirdetése.)

A kép nemes egyszerűségével szeretne lenyűgözni, de talán túlságosan is egyszerűre sikerült a dolog. Egy japán hölgy cowboy lánynak öltözve még oké, de miért is van megkötözve? Az, hogy az evőpálcikán van, az nyilván utalás arra, hogy őt lehet megenni. Ráadásul élve. Vagy nem? Most akkor amerikai vagy japán ételt szolgálnak fel? Vagy mi van?

Érdekes, elgondolkodtató hirdetés, de a nagy gondolkodás után sem értelmezhető. Mehet a levesbe...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr194956804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása