Meglepi

2012. december 25. 17:00 - reklamfogo

postamikulas.jpgKorábban már írtam, hogy a Télapóval bármit... és íme az újabb bizonyíték a Magyar Postától. Amúgy nem lenne baj vele, ha értelmes lenne. Annélkül, hogy a Mikulás folklórjába merülnénk, Télapó egy varázslatos teremtés, évszázadok óta lépést tart a világ növekvő populációjával és szakadatlanul hordja az ajándékot. Ha volt is panasz, az általában nem az ő bűne, logisztika szempontjából a Télapó verhetetlen.

És akkor jön az MP és segítséget ajánl neki. Hogy mi ezzel a baj? Már a kérdés ilyentén való feltevése is eleve negatív választ determinál. Mint a fenti történelmi áttekintés mutatja, Télapónak nincs szüksége postásokra, más módszerekkel dolgozik. Milyen lenne, ha Gabikához becsöngetne a postás bácsi és átadná a mikuláscsomagot, majd aláírást kérne az anyukától, mert ugye az ügyrend, az ügyrend.

Aztán a hirdetés szerint a dolog még távolabb áll Mikulásunktól, mert arról van szó, hogy átvehetem a csomagjaimat a postahivatalok mellett a benzinkutaknál is. "Öltözz Gabika, elmegyünk a benzinkúthoz átvenni a csomagodat a Mikulástól, mert nem ért rá idejönni hozzád!" Egy világ omlik össze a gyerekben, egy világ... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr994981186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása