Szellemes reklám

2013. január 09. 20:54 - reklamfogo

nikonhotel.jpgA fényképezőgépek reklámozása viszonylag hálás feladat, hiszen rengeteg kreatív ötlet kapcsolódik a fotózáshoz. Nálam is terítékre került már ilyen, jó és rossz is, most is jöjjön egy ilyen. A Nikon arcfelismerő rendszerét népszerűsítő hirdetés vegyes érzelmeket keltett bennem. Egyrészt látványos, humoros és ötletes, másrészt rémisztő - célcsoport kérdése.

Egy mosoly- és arcfelismerő kamerát reklámozó képhez egy kicsit sötét és baljós a háttér, ez szerintem erősen levesz a képi megjelenés értékéből. Az ember fia élénk színeket várna egy fotómasina hirdetésétől, nem pedig ilyen komor árnyakat. Ugyanakkor maga az ötlet szó szerint szellemes és haláli (ezt a nyelvi ziccert nem hagyhattam ki). Mindenképpen előnye, hogy nem klisével manipulál (vagyis nem 12 partiarc van a képen), hanem próbál egyedi lenni. Nekem bejött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr885008967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása