Télap...ooohhh!

2013. december 06. 11:05 - reklamfogo

bpas_santa.jpgHo, ho, ho... megjött a Mikulás. De ho, ho, ho... mit is csinál játékosztás helyett?! Csak nem az anyukával játszik? No de, ho, ho, ho...

Szóval Télapó reklámozott már cigarettát, Coca Cola-t, süteményt és nyilván ezernyi játékot, de ez a mostani hirdetés azt hiszem reklámtörténeti kuriózum, mivel terhességmegszakítást ajánl. Azt mondja: A pillanat hevében könnyű elsodródni az ünnepi hangulattal, és meglehet, hogy elszakad a gumi, vagy elfelejtetted bevenni a pirulát, de igazából mindegy, mert a bpas abortusz-klinika a segítségedre van. 

Mit is mondjak... annyira meglepő megközelítése a témának, hogy elakad a szavam. Mondjuk érteném ezt az üzenetet szilveszter éjszakájára vonatkoztatva, akkor azért szerintem nagyobb a hirtelen felindulásból elkövetett aktusok száma, hisz a Mikulás (angolszász területeken Karácsonnyal egyben), azért mégsem erről a népszokásról híres. Bár családi ünnep, az igaz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr145678337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása