Sugárzóan ötletes

2014. május 20. 08:35 - reklamfogo

uranviktor.jpgÍgy, egy hónappal az országgyűlési választások után, már nem befolysáol semmit és nem minősül kampánynak, ezért megosztom az idei parlamenti választások legmurisabb hirdetését. Készítője a Zöldek Pártja, amely nem jutott be az ország házába, pedig a plakátot látva felteszem, több humoros interpelláció hangzott volna el részükről.

Maga a hirdetés alacsony költségvetéssel készült, csak rajz-elemek vannak rajta, az sem túl sok. A harmadik szem mindenképpen új grafikai elem, ezt így még soha senki nem applikálta a miniszterelnök arcára. A következő ötletes elem az Urán szó, kétségkívül kreatív elferdítése az eredeti vezetéknévnek.

Az "Atommutyi. Ne így, ne most!" szlogen egyfelől jó (lásd a mutyi szó népszerűségét), másfelől nem annyira passzol, mivel azt sugallja, lehet mutyizni, csak ne így és ne most.

A ZP hirdetése érdekes színfolt volt az idei kampányban, nemcsak azért, mert elütött a többi komor politikusarctól, hanem mert humoros elemeivel olvasztani szerette volna a politikai hidegháborút. Nem azt akarom ezzel sugallni, hogy a plakát szuper lenne, de ahogy mondani szokták, egy kezdőtől nem rossz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr746183945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása