Minimumra tekerve

2024. június 03. 19:10 - reklamfogo

lazerbike.jpgBevallom, ez a reklám egy kicsit megtekerte az agytekervényeimet, mielőtt észrevettem volna, mit is szeretne a figyelmembe ajánlani. Nem véletlen, hogy a "tekerte" szó ennyiszer előfordult az első mondatban, hiszen ez egy kerékpárosoknak szóló reklám, amely a Lazer márkájú sisakot promótálja nekik. És hoppá, tényleg, itt van a kutya elásva, hiszen a szinte teljesen begipszelt alaknak épp csak a feje búbja nincs betekerve gézzel-gipsszel! Mert ott megvédte a sisak!

Túlzás? Az. De beválik, mert ötletes és nem egyből üt a poén, hanem kicsit kivár, ahogy egy jó stand-upos teszi a csattanónál. Egyébként figyelemre méltó a grafika minimalista stílusa, nem vitték túlzásba a kórterem berendezését vagy a körítést, nyilván azért, hogy jobban kiemeljék a steril fehér környezetből a fedetlen főt. (Amúgy tényleg elég nehéz lett volna észrevenni, ha sok színes dolog vette volna körül biciklistánkat.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4618420641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása