KV Wi-Fi

2015. január 24. 17:24 - reklamfogo

brucciani.jpgA marketing egyik alaptörvénye, hogy légy az első. Ha más követ vagy másol, hiába jobb, akkor is te voltál az első, az úttörő, és ez komoly versenyelőny. Ám, mint az a mai posztból kiderül, néha ez a szabály érvényét veszti.

Azt ugyan nem tudom, hogy ki volt a legelső ebben a kategóriában, de amikor a gyorséttermek és egyéb vendéglátóhelyek elkezdtek ingyen Wi-Fi-t adni, megjelentek a reklámok. Az egyik ilyen korai versenyző a McDonald's krumplis Wi-Fi hirdetése volt, amely kétségkívül nagyon ötletes.

Aztán jött a Brucciani kávézó az itt látható reklámmal, és úgy vélem, übereli a krumplisokat. Míg a McDonald's reklámja kicsit erőltetett, hiszen a hasábburgonyák meglehetősen ritkán veszik fel maguktól a bemutatott alakzatot, addig a Brucciani megoldása természetes. Nem mintha valaha is használtam volna ingyen Wi-Fi-t bárhol is, de az tény, hogy a kávézó hirdetése kifinomultabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr867105231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása