Dug...óh!

2015. február 14. 09:57 - reklamfogo

tulipan.jpgAz amcsiktól lenyúlt Valentin-napon mi mást is tehetnék az étlapra, mint egy ideillő reklámot. Persze sok mást is posztolhatnák, de akkor nem tudtam volna egy ilyen sztereotípiával kezdeni a bejegyzést.

Szóval a mellékelt hirdetés a Tulipán márkájú óvszert van hivatva reklámozni, mégpedig ötletes, de mégsem találó módon. Bár a grafika elsőrangú, azért a szlogen nélkül nem igazán kifejező. "Signs are all compatible,", azaz "Minden jegy összeillik" vagyis bármely csillagjegybe is tartozol Te, illetve a párod, mehet a menet. Legalábbis a Tulipánon nem fog múlni. Ezt nevezem én ötletesnek.

Ugyanakkor ha már a hirdetés a kompatibilitás szót tűzte zászlajára, akkor kicsit kifejezőbb grafikai megoldást is kereshetett volna, lévén a képen látható két teremtmény - Tulipán használatát igénylő aktus szempontjából - épp nem kompatibilis. Vagy legalábbis valamilyen hihetetlenül természetellenes módon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr937172459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása