A sport veszett el benned

2015. május 05. 17:05 - reklamfogo

riosportads.jpgJócskán túl vagyunk már a munka ünnepén, én is csak most olvadtam le, hogy kedvenc blogommal is foglalkozhassam. Bizony, időnként tényleg behavaz minket a munka, esetenként, ahogy az a mellékelt képen is látható, papírhalmok képében. 

Az itt látható hirdetés egy fitnesz klubot szeretne bemutatni, méghozzá a brazil RioSport hálózatot. Az illusztrációt nyilván nagyon ütősnek képzelték, és bár valóban ötletes, annyira nem eredeti, mert más hirdetők is felfedezték már ezt a koncepciót. Kicsit kevésnek érzem a sport-fílinget egy bokszkesztyűs kéz képében - amolyan mackósajt-brummogás érzet kerít a hatalmába.

A szlogen viszont jobban sikerült: "Sport still lives inside you.", vagyis, "A sport még ott él benned.". Ez mondjuk tényleg igaz, de a kép láttán azért nem érzem, hogy ki is törne, inkább tovább szunnyad bennem. De lehet, hogy csak lusta vagyok...

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr307432534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása