Kukuccs

2015. május 13. 15:14 - reklamfogo

oriontele.jpgNagyon-nagyon régen már szemügyre vettem egy távcső reklámot, most ismét egy ilyen hirdetés következik. A kukker viszonylag jó alapja egy ötletes reklámnak, talán még egy kezdő marketinges sem tudja nagyon elrontani. Az Orion távcső, vagy inkább teleszkóp(?), gyártó sem nézte el a dolgot és sikerült egy frappáns ötlettel előállniuk.

A képen a Hold bukkan fel, méghozzá három közelítési-nagyítási változatban, a választott teleszkóp képességeitől függően. A különbség látványos, még akkor is, ha nyilván erős képtelenség az, amit ábrázolnak. A reklám nem tartalmaz szlogent, ez vagy tudatos minimalizmus, vagy semmi ütős nem jutott az eszükbe. 

Arra azonban ráirányítanám a figyelmet, hogy a legnagyobb nagyítású képen az amerikai zászlóra az van írva, hogy "Made in China", azaz, hogy "Készült Kínában", ami egy kínai gyártónál teljesen rendben lévő önfényezés. És még valami: apró fricska az amerikaiaknak, de minden nyugati országnak is. 

Hogy valami rosszat is mondjak, igaz az nem a reklám hibája, de a cég logója valami furcsa ábra, leginkább egy UFO-ra hajaz, vagy talán maga az Orion űrhajó.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr257456540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása