Saskodás

2016. március 10. 13:27 - reklamfogo

athletica.jpgMegjött a tavaszi jó idő, ki lehet mozdulni a konditeremből és elő lehet kapni a bringát! Mert az edzettség fontos dolog, mondom én (is) kényelmes fotelben ülve, a számítógép előtt. De félre a lustasággal, itt egy motiváló hirdetés a brazil Águia (Sas) Companhia Athletica crossfit klubtól.

A képen biciklis barátunk meglehetősen gyengén teljesít, nem elég hogy fáj a dereka, még ráadásul meg is állt pihenni. Na, ezt nem kellett volna, máris rárepült egy keselyű, ami tudvalevőleg csak dögöket eszik. Bár valljuk be, a madár sokkal inkább egy vad sasnak néz ki, pláne, ha figyelembe vesszük a klub nevét is! Akárhogy is, pillanatok múlva lecsap az áldozatra, mert az gyenge. Nem így volna, gondolom, ha a sportklubba járna, ahol a CIA által is használt tréningmódszert használják. Mondjuk nem tudom, milyen edzések vannak a kémeknél, de egy Navy Seals edzés azért vonzóbban hangzana.

"Without conditioning you become an easy prey" mondja a szlogen, azaz "Edzés nélkül könnyű préda leszel", ami érdekes kijelentés, talán Brazíliában a lassú kerékpárosokra vadásznak a sasok? Vagy már a zombiapokalipszisre készülünk? Viszont ha megfelelően edzünk, akkor akár egymagunk is kereket cserélhetünk traktorunkon, ha az defektet kap (ugye mennyivel könnyebb mégis biciklizni?).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr78460292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása