Kell haj a hajszárítóhoz?

2020. június 22. 07:41 - reklamfogo

panahair.jpgHogyan adjunk el nadrágtartót olyannak, aki az övre esküszik? Az első és legfontosabb szabály, hogy ne akarjuk megmagyarázni, miért jobb a nadrágtartó. Inkább hassunk az érzelmekre vagy a típusokra. De akár egy vicces ideát is fűzhetünk hozzá, akárcsak a Panasonic, amely hajszárítót reklámoz, kopasz nővel. "Even if you can't use it, it's fun to have." mondja a szöveg, azaz "Még ha nem is tudod használni, jópofa, ha van."

Az apróbetűs szöveg azért hozzáteszi, hogy körömlakk szárításra is jól használható az eszköz, nem csak hajra. És tényleg! Ami engem megragadott még a szövegben, az az indoklás, hogy miért jó, ha mindig a táskánkban lapul egy ilyen összecsukható hajszárító: "Ha elkapna egy hirtelen zivatar vagy beleesnél egy medencébe, akkor fel vagy készülve." Az előbbi természetesen sima ügy, de a medencébe esés? És ha a medencébe a hajszártó is beleesik velem együtt? Bár a vizuális poén mellé befér egy ilyen megjegyzés is, jó, ha egy termék nem veszi magát komolyabban, mint amennyit nyújt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5115905620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása