Hogy oda ne ragadjak

2020. szeptember 21. 06:33 - reklamfogo

prittragaszto.jpgAki próbált már nagyobb méretű papírt egy sima felületre felragasztani, az tudja, hogy nem kevés kézügyesség kell ahhoz, hogy a ragasztott lap ne gyűrödjön meg, a felülete szép sima maradjon. Ezidáig abban a hitben voltam, hogy a precíz ragasztás kulcsa az ember ügyességén múlik, illetve hogy használ-e valamilyen eszközt a simításhoz (pl. vonalzó). De most a Pritt elárulta, hogy rosszul tudtam, és az egész eredendője maga a ragasztó.

"Get rid of wrinkles. Use Pritt.", vagyis "Szabadulj meg a ráncoktól. Használj Pritt-et." Ami jelen esetben, bármilyen kétértelmű is, nem az arcbőr ráncaira utal (nehéz is lenne egy ilyen gyermekarc esetén), hanem a ragasztott papír felráncosodására. Ugyan nem hiszem, hogy valóban a ragasztó a kulcs, a reklám ettől függetlenül ötletes fejezi ki a problémát és az arra adott lehetséges megoldást. Mindenképpen megragad a szemlélő emlékezetében, ha legközelebb ragasztót keres a boltban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7316206240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása