Nincs wi-fi?

2020. november 05. 05:59 - reklamfogo

nowifiams1.jpgManapság tényleg eljutottunk odáig, hogy szinte bárhol tudjuk használni a mobilunkat és vele persze a mobil internetet. Sőt, rengeteg helyen van ingyen wi-fi is, ha ennél több kellene. Talán már el sem tudjuk képzelni, milyen volt az élet az internet előtt - sok fiatal úgy véli, az i.e. rövidítés az internet előttet jelenti, az i.sz. pedig az internet szolgáltatást. De félre a tréfával.

Nyilvánalóan nem véletlenül lett a mindennapok része az internet, rengeteg áldása is van (mint például ez a blog), de vannak percek, amikor szeretnénk lekapcsolni és kikapcsolni egy picit. Erre adott lehetőséget a KitKat gerillamarketing kampánya Amszterdamban, még 2013-ban. Ezek a piros padok 5 méteres körzetben minden vezetéknélküli kapcsolatot blokkoltak, lehetővé téve, hogy pár percet valóban internet (és mobiltelefon) nélkül töltsünk - beszélgetve, olvasgatva vagy elmajszolva egy KitKat csokit, hisz a cég szlogenje nem véletlenül a "Have a break, have a KitKat.", azaz "Tarts szünetet, egyél egy KitKat-et."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5116257572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása