Furcsa fogyás

2020. november 09. 08:20 - reklamfogo

Egyszer már górcső alá vettem egy tuti nyelvoktatási módszert, most egy fogyást ígérő tapasz következik. Csak azért, hogy lássuk, még mindig jönnek, kopogtatnak, és sajnos még mindig vannak, akik bedőlnek neki, pedig a módszer teljesen ugyanaz.

Az egész ezúttal is egy online reklámmal kezdődött, amely egy frucsa, franciaországi módszert ajánlott a figyelmembe, havi 26 kg fogyást ígérve:

reklam.jpg

Ez eleve gyanús, havi 26 kg túl szép, hogy igaz legyen. De klikkeljünk rá, gyanútlanul. A bejövő oldal egész tűrhető magyarsággal egy magyar professzor találmányáról szól, amely mintha kontrasztban lenne a francia módszerrel, de lehet, hogy a professzor magyar származású és Franciaországban él:

landing_page_1.jpg

Igaz, itt már csak 14 kg per hó testsúlycsökkenésről van szó, de az sem kevés. Elolvasva a hosszú ismertetőt, hamarosan elérkeztem az első bizonyságtételhez, ami elmaradhatatlan része az ilyen ajánlatoknak. Ceglédi Adrienn (37 éves), aki Siófokon él, elmeséli, micsoda fantasztikus ez a tapasz:

ki_ez1.jpg

Óriási! Kérdezzük meg a Google-t, ki ez a Ceglédi Adrienn:

ki_ez2.jpg

Nos, Adrienn egy fizetett modell, akinek a képét a neves Shutterstock is kínálja eladásra. Úgy tűnik, erre van ideje a ház, a gyerekek és a kutya mellett. Vagy lehet, hogy Adrienn nem is létezik, csak a weblap készítői találták ki? Oh...

Továbblépve a megrendelés oldalra, maga Skriba professzor is szól hozzánk:

prof1.jpg

Szerencsére a 14 kg-os ígéret maradt, 28 napra. De vajon Skriba professzor is stock fotó modell a szabadidejében?

prof_3.jpg

Igen, ő is! Micsoda véletlen, hogy egy elégedett vásárló, Adrienn, mellett a feltaláló is internetes modell! Lehet, itt találkoztak? A professzor később, hosszú leírás után, megismertet bennünket a felesége példájával is, aki szintén hatalmasat fogyott:

prof_feleseg.jpg

A hölgynek most olyan a teste, mint esküvő előtt, ami elképesztő, még akkor is, ha csak a testsúlyáról van szó. De mit szól ehhez a Google?

prof_par_3.jpg

Nehogy valaki azt gondolja, kivetni valót találok a stock fotómodellekben, és azt is készséggel elhiszem, hogy ha a férj ezzel egészíti ki keresetét, akkor a felesége miért ne tehetné ugyanezt? De kezd egy kicsit sok lenni az egybeesés.

A tapasz ára, csak most, még 21 darab erejéig, féláron 13.900 forint:

ar_1.jpg

Hogy miért csak 200 darabot akarnak eladni ebből a fantasztikus termékből, az rejtély, de bizonyára megvan az oka. Nem átallottam utánanézni magának a terméknek is, és jaj, mit találtam:

ebay_mibomi_patch.jpg

A tapaszt árulják az e-Bayen is, mindösze 5467 forintért + 1822 forint postaköltség. Ráadásul az eladó Simona Buzinskaite, ami nem hangzik magyarnak. De meglehet, a tapasz akkora siker, hogy világszerte árusítják.

Ám az is lehet, ismétlem, LEHET, hogy ez az egész egy nagy reklámfogás, és a fele sem igaz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4716276002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása