Hó...golyó

2009. december 24. 11:56 - reklamfogo


voda_advert.jpgStílszerűen, kezdjem egy téli reklámmal, amelynek alcíme a mobilos lány esete a hógolyóval. Vagy a hógolyó esete a mobilos lánnyal. Egy biztos: a képen egy hógolyóval szemennyomott lány látszik, aki egyenlőre nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Én is hasonló helyzetben vagyok: nem tudom, ez most éppen mit is jelent marketing nyelven? Vegyél telefont és szembedobnak? Vegyél telefont és  nem dobnak szemen?

A bal alsó sarokban egy mobil képe is látszik, amelyen egy férfi hógolyót dob. A felirat szerint ingyen kapok az előfizetés mellé egy videóüzeneteket küldeni tudó telefont. Aha... de ezzel sem vagyok okosabb. Egy videóüzenet olyan, mint egy hógolyó? Ennyire reális? Vagy ennyire nem volt képben a reklám kiagyalója?

A félig tátott lányszáj egyéb képzeteket is kelthet a célközönségben (fiatal férfiak, gondolom, mivel a lányok nemigen szeretik magukat ilyen beégett arccal látni), de semmiképp nem lennék a dobó srác helyében, mert annak tutira nem fog összejönni a csajjal.

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Telekom Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr274783080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása