Csúcson vannak... vagy nem

2010. január 04. 11:55 - reklamfogo

loreal1.jpgÚj év, de még érezvén az ünnepi hangulatot, következzen még egy ünnepi reklám, ezúttal egy magyar L'Oreal. Nem tudom, mi késztet valakit arra, hogy egy adott gyártó termékeit azzal reklámozza, hogy lehetőleg minnél többet rakjon belőle egy képre. Az persze rendben van, hogy karácsonyfa alakra formálja, hiszen erre az alkalomra készült a hirdetés, de akkor is. Az ilyen dolgokban kicsit is járatosak nyilván jól tudják, hogy a nagynevű kozmetikai cég nem 3 vagy 5 termékkel rendelkezik.

Amúgy ezek a kozmetikai szerek nem is attraktív megjelenésűek és az ilyentén való elrendezésük sem túl esztétikus. Dícséretes, hogy nem akartak megint egy csinos nővel előrukkolni, de ennél még az is jobb lett volna. Ha pedig ez nem is egy olyan termék-reklám, hanem csak a brand megjelentetése amolyan konfirmációs-tudatalati jelleggel, akkor pedig elég lett volna egy kedves kép nagyobb L'Oreal felirattal. Sebaj, majd jövőre...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr844783084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása