Velünk vidám a világ

2010. január 06. 12:18 - reklamfogo

greyhound-pop.jpgAzok a boldog szép napok, mondhatnánk ezt a reklámot látva itt. Micsoda idők voltak: az 50-60-as évek Amerikája, ahol minenki happy és easy-going. Béke, testvér!

Viccet félretéve, itt egy hamisítatlan amerikai reklámot látunk, (túl) jól öltözött urak és hölgyek (és persze gyerek!) utaznak egy távolsági buszon, de mintha csak a családi ebéd közben lennének, olyan a hangulat. Minden férfi sármos James Dean, minden nő igéző Marylin - mosolyognak, csevegnek - jól érzik magukat.

Azt nem tudom, milyen volt valóság, a zötyögő busz elviselhetetlen hősége Texas állam közepén vagy a fagyos levegő a hideg Észak-Dakotában, de ez a kép nekem nem csinált kedvet az utazáshoz. Vagy legalábbis nem velük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr444783085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása