Kellemes repülést...

2010. január 18. 10:24 - reklamfogo

pakistanair1979.jpgSzerintem a kép ismerős mindenkinek, aki csak egy kicsit is figyeli a külvilágot. Sok komment nem is kell hozzá. Ami miatt itt van, az nem más, minthogy ez egy reklám, közelebbről egy légitársaság reklámja, még közelebbről a pakisztáni légitársaság (PIA) hirdetése. 1979-ből! Elképesztő!

Na de nézzük magát a reklámot is. Fekete-fehér, ami nem túl jó ötlet, még a 70-es évek végéről sem. Ez így olyan komorra sikerült, mintha tudták volna mi lesz 22 év múlva. Bár a magyaroknak a "Via PIA" elég mókásan hangzik, értjük a szlogent. A többi sajnos franciául van, amihez nem tudok hozzászólni, így nem tudom, milyen fondorlatos marketingszöveg húzódik meg mögötte.

Maga a fotómontázs azonban jól eltalált és a kor technikájához képest  profinak mondható. Kétségkívül utazásra csábít, bár nem biztos, hogy Párizsból (mert onnan szól az ajánlat) pont a pakisztáni légitársasággal szeretnék Amerikába repülni - ha jól sejtem akkor sem volt felhőtlen a viszony a két ország között.  Bár ha az ára versenyképes, miért ne?

Egyébként remélem nem ez a kép szolgáltatta az ötletet a 9/11-hez...

Szólj hozzá!
Címkék: Utazás Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr704783088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása