Ne ülj ide mellém!

2010. február 17. 17:16 - reklamfogo

gym-bilboard-ad.jpgMostanság láttam az első olyan plakátot kis hazánkban, amelyik nem csak egyszerűen a képi/szöveges megjelenésével hirdet, hanem magának a plakát környezetének fizikai megváltoztatásával is (de szép mondat lett). Hogy miről is beszélek, arra jó példa az itt bemutatott plakát.

Az ötlet bombasztikus, a vizuális élmény azonban nem épp szemgyönyörködtető, de mindenképpen hatásos. Az is előnyére írható, hogy nem egy cézikien izzadó csinos nővel akar reklámozni, hanem egy nem épp leányálom férfival.

Viszont akármilyen kreatív is a megoldás, nem derül ki, miről is szól a reklám. Fogyókúrás termék? Közegészségügyi felhívás? Ruhaüzlet? Fitnessz terem?

Az tippelt jól, aki az utolsóra gondolt, ez egy konditerem reklámja. És ha ez leesik, akkor érthető az üzenet minden részlete - megvan az áttörés!

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr384783097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása