Ruha lesz?

2010. február 24. 12:50 - reklamfogo

mdf_februar.jpgDúl a kampány. Mindenkinél elszabadultak az óriásplakátok igéző erejébe vetett indulatok. Csak nézünk, pedig nem is mozi, hanem az utca. Popcornt és kólát elő!

Na de komolyan, egy ilyen óriásplakát nyilván nem olcsó mulatság, pláne ha az egész várost (országot) kell vele telerakni. Éppen ezért elvárható lenne, hogy a plakát karakteres legyen, és ne csak a vánszorgó tömegközlekedésről szemlélve legyen felfogható, hanem 100 felett az autópálya mellől is. Márpedig ez az MDF hirdetés minden, csak nem kristálytiszta.

Először egy Benetton reklámnak véltem: színes ruhás lányok és zöld színdominancia a széleken. Aztán olvasom a feliratokat és rájövök: ez itt nem divat, hanem kőkemény politika (bár a "minőség" felirat mégiscsak ruhára vall). Kicsit később a retorika mélységébe is belefeledkezem: MDF - magyarok, demokraták, függetlenek - mert azt mégsem írhatták, hogy fórumosok :-) És mi az, hogy függetlenek? Szinglik (lásd a három fiatal csajszit)?

És ha még mindezt el is nézem az MDF-nek (és a marketing-agyaknak), mégis mi a fenét akar ez a hirdetés üzenni nekem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr714783099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása