Bingó!

2010. április 13. 14:00 - reklamfogo


888Ladies.jpgEzt a reklámot látva elsőször arra gondoltam, hogy játékot szervezek és valami ajándékot sorsolok ki a helyes megfejtők között, akik tudják, mit is reklámoznak itt tulajdonképpen. Végül elálltam eme szándékomtól, mindenesetre aki tippelni akar, most tegye meg, és addig ne is olvassa tovább.

Ezt most csak azért írom ide, hogy aki "véletlenül" továbbolvassa, de tippelni akart, annak legyen még egy esélye.

Oké, szóval a hírdetés egy online szerencsejáték szolgáltatást reklámoz Angliában. Habár bárki játszhatja, ez a neve 888Ladies. És nem illatszer-reklám. És nem .... (ide mindenki gondolja azt, amit tévesen gondolt).

Nade maga a reklám: hogy figyelemfelkeltő, az tuti, bár kérdéses, hogy egy tömött metrókocsiban vajon ki hány másodpercig tanulmányozná ezt a reklámot, bátran állva/ülve az utastársak furcsa pillantásait? Ha túléltük az első megvető nézéseket, akkor viszont hamarosan hahotában törhetünk ki, amikor az a bizonyos tantusz leesik.

Szerintem egy jó reklám ilyen, kiragad a megszokott sémákból, megállít és elgondolkodtat egy pillanatra és humorral közelít. Amellett érthető. "Mindenki 888Lady akar lenni" - mondja a felirat - vagyis mindenki játszani akar. Bingó!

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr574783102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása