Hang them high

2010. május 08. 21:45 - reklamfogo

political-ads_2009.gifMost, hogy vége a kampánynak, közzétehetem ezt a plakátot, amely a ködös Albionból van és azt bizonyítja, hogy a híres angol visszafogottság nem mindig érvényesül a politikai viták hevében. Ez a hirdetés ugyanis sokféle jelzővel illethető, de szolidsággal és mértékletességgel pont nem.

Amúgy maga a plakát nemesen egyszerű és letisztult, egy nadrágszíj látszik rajta, amely egy akasztófa-hurkot formáz. Mellette a felirat: Tighten your belts - vagyis húzzák (szorítsák) meg öveiket. A ráadás poén az benne, hogy ezt a Konzervatív Párt készítette, amelynek ugye méginkább visszafogottabbnak (konzervatívabbnak) illene lennie.

Pusztán design szempontból viszont telitalálat a plakát, egy jó példa a találó politikai hirdetésre és arra, hogy nem csak fejekkel lehet kampányolni. Bár ebbe a képbe is bele lehet képzelni tetszőleges fejet vagy fejeket...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr274783107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása