Nyertél...

2010. május 18. 16:33 - reklamfogo

Fayreform1.jpgA reklámokban külön kategóriát képeznek azok, amelyek egy (vagy több) csinos nővel szeretnék felkelteni a figyelmet. A paletta széles, gyakran olyan helyeken is megjelennek a lányok, ahol vajmi kevés közük van az egész hirdetéshez vagy magához a portékához.

Vannak azonban olyan reklámok, ahol a hölgyek igenis fontos szerepet töltenek be és az itt látható hirdetés is ilyen. Sőt, ez még egy lépéssel továbbmegy, mert ki is figurázza azt a viselkedést, hogy (majd) mindenhez egy vonzó nő kell. A képen egy fehérneműs hölgy ül, centerben, és miután kinézegettük magunkat, elolvassuk a feliratot: "Bet you didn't notice the guy in the ape suit.", vagyis "Fogadok, hogy nem vetted észre a majomruhás fickót.".  És tényleg...

Természetesen maga a reklám is megkívánja, hogy egy mutatós hölgy szerepeljen rajta és a felirat inkább arra utal, hogy annyira csinos, miszerint mással sem foglalkozunk, mint vele, de azért egy kis irónia is vegyül bele, hogy  lám-lám, mennyire is igaz a régi marketing-mondás: egy csinos nővel bármit el lehet adni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr984783109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása