Ez nem (fa)vicc

2010. június 01. 11:33 - reklamfogo

LepageWoodFiller1996.jpgA házban és körülötte számos probléma akadhat: kiég egy izzó, leszakad a törülköző-tartó, vakond túrja fel "szemünkfénye" virágágyásunkat, vagy éppen a kutya annyira megugrasztja a macskánkat, hogy az ajtóstul ront (a házba) ki a házból. És akkor máris szükségünk lehett az itt bemutatott termékre, erre a fapótló (levegőre szilárduló paszta, krém, gyanta vagy akármi) készítményre!

Vannak reklámok, amelyek azzal hirdetnek egy terméket, hogy szakszerűen bemutatják/leírják, mire is szolgál az adott dolog. Pl. a Calgon esetében egy mosógépszerelő egy mosógép mellett állva megmondja a frankót. Vagy a fogász a rendelőjében mutogatja a fogkrémet egy hatalmas műanyag fog-szemléltetőeszköz mellett. Ez is egy megoldás természetesen, de az eredmény egy tucat-reklám lesz.

A mellékelt hirdetésben viszont azt a típust látjuk, amelyik erőteljes vizualitással megdöbbent és humorosságával kíván maradandó emléket kelteni bennünk. Véleményem szerint az ilyen reklám sokkal jobban megtapad az emberben, mint a 26. mosógépszerelő. Legalább olyan erősen és tartósan, mint a fapaszta, amit reklámoznak. Asztapaszta!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr784783112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása