Élveztem

2010. június 15. 15:27 - reklamfogo

condom_ads.jpgBorzasztó a hőség, az ember legszívesebben mindent levenne magáról - ennek jegyében választottam a következő hirdetést is. Ami egyben forró és hűsítően komoly is.

A múltkori bejegyzésben arról értekeztem, hogy vannak nem reklámozható dolgok és talán ez a mostani produktum is ilyen. Nem azt mondom, hogy lehetetlen óvszert hirdetni, de óvatosnak kell lenni és kell hozzá némi kreativitás. Az itt látható reklám kitesz magáért, láthatóan nem a lustábbik dizájner rittyentette az ebédszünetben.

A kép egyébként rettenetesen egyszerű, életveszélyes helyzetben várakozó férfiak egy csoportja, akik közül az egyik igencsak védetlen. "Don't be stupid." mondja a szlogen, "ne légy hülye". "Protect yourself.", "védd magad". Ja, mit is tegyek hozzá? Inkább elmegyek...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr234783115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása