Vértelenre sikeredett

2010. június 19. 15:20 - reklamfogo

veradas.jpgVannak olyan reklámplakátok, amelyekre sokat kell vadászni, mert ritkák. A mostani is egy ilyen hirdetés, amelyet már régen meg szeretnék mutatni nektek és most végre sikerült (mobiltelefon) lencsevégre kapni.

A plakát első pillantásra is furcsa, jobban belegondolva meg egyenesen bizarr. "Adj vért." - mondja. Csak így. Semmi "ments életet", "légy jó fej", "sok kicsi sokra megy" vagy hasonló. Fel vagy szólítva.

Aztán itt van a vizuális megjelenés. Szigorú tekintetű nő.  (Gyanúsan magasnyakú garbóban - csak nem harapásnyomok vannak a nyakán?) Ebben a formában ez a plakát minden, csak nem bíztató és megnyerő. A vér szó pirossal, a többi fekete. Mekkora ötlet... Az írásjel meg lemaradt.

Ha volt is kedvem vért adni, ezután már nincs.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr384783116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_162123 2010.09.04. 16:25:41

Akiket környezetemből úgy ismerek mint rendszeres véradókat, nyilván nem a plakát inspirálja. Te meg gyanítom amúgy se jársz vért adni tehát nem oszt és nem szoroz...

Ismeretlen_112704 2010.09.06. 15:39:12

@Beau Ebben igazad van, tényleg nem szoktam vért adni, de itt most nem is az a lényeg, hogy ki miért ad (vagy nem ad), hanem a hirdetés maga. Ahogy modod, ismerőseidet nem ez inspirálja, én meg attól tartok, hogy a magamfajta húzódozókat ez a plakát pedig nem is fogja.
süti beállítások módosítása