Csak a tapétát tudnám feledni

2010. június 22. 15:18 - reklamfogo

adidas.jpgKorábban már volt alkalmam bemutatni egy igen ötletes Adidas reklámot, most mutatok egy másikat, amely igazából határeset.

Az itt látható Adidas hirdetés első pillantásra elénk tár egy iszonyat tapétát és valami érthetetlen sport-szituációt. Az ember első gondolata nem sok jót tartogat a dizájner édesanyjáról, de az alaposabb szemlélés (már ha valaki nem fordult el azonnal) feltárja az alkotás mélységét és szépségét.

A grafikai megoldás ötletes, a gravitációnak fittyet hányó golyók elég jól néznek ki, a felborult cserepes növény pedig kifejezetten ütős. Fiatalokat megcélzó divat és lazaság, vagyis jól láthatóan nem a sportolóknak készült cipők reklámozásáról van itt szó. De lelkesedésemet lehűtendő mindenhol ott van az a fránya tapéta, ami a kép többi elemével szemben nagyon gáz...

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr664783117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása