A végzet asszonya

2010. június 25. 16:57 - reklamfogo

vintage-ads-disease.jpgRégen volt már régi - orvosoljuk. Legyen is akkor mindjárt egy egészségügyi témájú reklám, mert bizony jóanyáink is odafigyeltek a medicinákra. Az itt tetszelgő hirdetés több szempontból is érdekes, talán még állatorvosi lónak is beillik.

Mindjárt az első maga a vizuális megjelenés: csak semmi fakszni, "straight to the mind", vagyis egyenesen tolja az üzenetet az agyba, minden körítés nélkül. Nincsenek rajta figyelemelterelő dizájnelemek, ez itten komoly dolog.

Ugyanezt teszi a felirat is, amely magyarul eképp hangzik: "Azt hiszed csak a te csajod, de lehet, hogy mindenki csaja." Bizonyos szempontból érhető okból a hiszed szó alá van húzva, de valami megfoghatatlan okból a de talán mindenki is. Akkor már inkább a "te" és a "mindenki" szavakat kellett volna kiemelni...

Aztán maga a medikus szöveg, ahol nyoma sincs a mostani tudományos megfogalmazásnak és magasztos meggyőzésnek, csak közli velünk a megmásíthatatlan tényt: a termék (az a Propyakármi) megelőzi a nemi betegséget.

Oké, értjük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr994783118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.freeonlinecricketgames.net/index.Php?task=profile 2018.04.06. 16:51:50

Az ostravai Borsoditól a bőcsi Staropramenig: két illusztráció a sörmultis alternatív valóságok varázslatos világához - Sörbúvár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása