Védj meg...

2010. július 03. 06:46 - reklamfogo

Samsonite protector.jpgKitört a vakáció, itt az utazás ideje, legyen itt is egy ilyen utazós reklám. Mégpedig nem is akármilyen, a táskák és bőröndök királyától, a Samsonite-tól.

Lenyűgöző vizuális megjelenés, láthatóan megdolgoztak vele a grafikusok, még ha az egész megjelenés a Transformers-re is hajaz. Második pillantásra azért komikusnak hat a bőröndökből álló harci robot, de ez van - mégiscsak ez a produntumuk és nem acéllemezek.

Az összképet tovább rontja a szöveg: "Some airports are not as well built as we wish.", vagyis "Néhány reptér nem annyira jól van megépítve, mint azt kívánnánk." Ez mit akar jelenteni? A kép szerint ha összedőlne az épület, bújjunk a bőröndünk alá és az majd megvéd? Ez elég merész.

Összességében egy jó grafikai megjelenésű, de butyuta szövegű hirdetés, bár kétségtelen, hogy a célját eléri, mivel épp a Samsonite bőröndök ütésállóságát van hivatva propagálni.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr644783120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása