Kicsi a kocsi, de erős

2010. július 14. 05:34 - reklamfogo

volkswagen_police.jpgHiánypótló lépésként új kategóriát van szerencsém bemutatni, az autókat. Ez is egy olyan terület, ahol a borzalomtól a fantasztikusig minden megtalálható. Az itt látható Volkswagen reklám valahol a fantaszikus felé félúton helyezkedik el. A marketingesek ezúttal humorosra vették a figurát, ami részben bejött, részben nem.

A hirdetés egy rendőrségi akciót mutat, amikoris mindenki a Polo mögött keres fedezéket, lévén "Small but tough.", vagyis "Kicsi, de kemény.". Mondjuk a pici kocsi elég murisan néz ki az amcsi nagytesók között, de ez van. Mondjuk egy ütközésteszten nem tudom melyik teljesítene jobban.

Aztán kérdés az is, hogy vajon egy autóval szemben pontosan mik is az elvárásaink. Legyen kemény? Vagy kényelmes? Vagy alacsony fogyasztású? Vagy mindezek egyszerre? Jó az nekünk, ha a mi autónkat használják fedezéknek egy rendőrségi tűzpárbaj során?

Hát nem...

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr204783122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása