Szökj meg buborékban!

2010. július 20. 06:20 - reklamfogo

surya2.jpgMint már említettem, mostanság távol Európától létezem, egy olyan országban, ahol a dohányreklámok még nincsenek betiltva. Ezt ki is használják a gyártók, szépszerivel találkozik az ember cigarettareklámokkal úton-útfélen. Mondjuk az a javukra szól, hogy cigarettázó embert nem tesznek a plakátokra.

Az itt látható reklámról talán az első (és sokadik) pillantásra sem könnyű megmondani, hogy ez bizony egy dohányzásra csábító hirdetés. Mert ugye a tiszta légbuborékokban lebegő ifjak láttán biztosan nem a cigarettafüst az első, amire asszociálunk. A szöveg sem sokat segít: "Escape the ordinary", vagyis "szökj meg a hétköznapitól" (vagy valami nagyon hasonló). Látván a várost és a többi embert, mégis mi szöktetne meg innen csinos légbuborékokban? Egy cigi? Nemár....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr104783123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása