Verébre ágyúval?

2010. július 31. 10:18 - reklamfogo


Swedish-lottery1.jpgÍme egy megjelenésében lefegyverző reklám - bár azok közé tartozik, amelykről pusztán ránézésre nem lehet megállapítani, hogy mit is hirdetnek. De ha ez tisztázódik, akkor, ha a termék megvételére nem is, de mosolyra és elismerésre késztet. Na nézzük...

"Don't risk losing.", vagyis "Ne kockáztasd a vereséget (vagy a vesztést)"- mondja a felirat és a képre nézve egy igencsak felkészült vadászt látunk kevésbbé felszerelkezett társai között. De abban biztosak lehetünk, hogy nem fegyver-reklámról van szó. Akkor?

"Buy lottery bonds. Your money is guaranteed and you may win millions.", azaz "Vegyél lottó-kötvényeket. A pénzed garantált és milliókat nyerhetsz." Igen-igen, a totális katarzis elmarad, ez itt egy coitus interruptus, mert a hiredetés nem másra buzdít, minthogy fektessek be a svéd Szerencsejáték Rt-be.

Azt viszont el kell ismerni, hogy izgató kezdet volt...

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr24783126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása